Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Constanța „La nivelul municipiului avem două lacuri cu suprafețe destul de mari. Dați dovadă de prudență!“

ro

05 Feb, 2022 19:06 1537 Marime text
Poliția Română face apel către aparținători fie părinți, fie bunici de a-si supraveghea copiii și de a nu i lăsa să se joace pe gheața râurilor și a lacurilor. 

Acest apel vine în urma celor 2 cazuri de copiii care s-au jucat pe râul înghețat. 


Doi copii, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 7 ani, au căzut în râul Bistriţa, în județul Neamț. Ambii au fost transportați la spital în stare gravă.


Potrivit primelor informații, pompierii au fost alertați în jurul orei 14.41, prin apel la 112, despre faptul că doi copii au căzut în râul Bistrița, în comuna Borca, este evenimentul care s-a petrecut azi, 05 februarie. 


Un eveniment asemănător a avut loc ieri, 04 februarie, când doi copii se jucau pe gheața râului Bistrița, în județul Bacău, iar gheața, fiind subțire, s-a spart.



Și ISU Dobrogea vine cu un avertisment ce îi vizează tot pe părinți. Pe raza județului Constanța sunt lacuri, iar la nivelul municipiului Constanța avem 2 cu suprafețe destul de mari.


 

Având în vedere că și pe raza județului nostru sunt lacuri, iar la nivelul municipiului Constanța avem 2 cu suprafețe destul de mari, vă rugăm să dați dovadă de prudență și să îi sfătuiți pe apropiații dumneavoastră să nu se avânte pe gheața formată la suprafață!


Supravegheați copiii!!!, a transmis ISU Constanța pe pagina de socializare. 



Sursa foto cu rol ilustrativ: IGSU 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii