Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română, apel către părinți și bunici după ce patru copii au căzut în râul Bistrița „Supravegheați copiii!“

ro

05 Feb, 2022 17:52 1576 Marime text


Doi copii, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 7 ani, au căzut în râul Bistriţa, în județul Neamț. Ambii au fost transportați la spital în stare gravă.


Potrivit primelor informații, pompierii au fost alertați în jurul orei 14.41, prin apel la 112, despre faptul că doi copii au căzut în râul Bistrița, în comuna Borca, este evenimentul care s-a petrecut azi, 05 februarie. 


Un eveniment asemănător a avut loc ieri, 04 februarie, când doi copii se jucau pe gheața râului Bistrița, în județul Bacău, iar gheața, fiind subțire, s-a spart.

Ambii copii au fost salvați în ultimul moment de pompieri.


Poliția Română face apel către aparținători fie părinți, fie bunici de a-si supraveghea copiii și de a nu i lăsa să se joace pe gheața râurilor și a lacurilor. 


 

Un share poate salva o viață! Vă rugăm să ne sprijiniți!

Ieri, doi copii se jucau pe gheața râului Bistrița, în județul Bacău… gheața, fiind subțire, s-a spart. Ambii copii au fost salvați în ultimul moment de pompieri.

Astăzi, pe gheața aceluiași râu, dar în județul Neamț, alți doi copii au căzut în apă după ce gheața s-a spart. În aceste momente, pompierii se luptă să le salveze viețile.

Facem un apel către toți părinții, bunicii, adulții…

Supravegheați copiii!

Nu îi lăsați să se joace pe gheața râurilor, lacurilor! Pericolul este extrem de mare, iar despre consecințe nici nu are rost să vorbim!, este postarea de pe pagina de Facebook a Poliției Române. 




Sursa foto: ISU Neamț 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii