Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:22 03 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța, despre copilului căzut joi de la etajul patru

ro

09 Oct, 2020 20:14 1907 Marime text
  • Inspectorul general al ISJ Constanța a făcut predizări importante despre elevul care a căzut de la fereastra apartamentului în data de 01.10.2020, înscris la o unitate de învățământ din municipiul Constanța. 
Sorin Mihai a menționat că unitatea de învățământ dispune de platformă de învățare, dar numărul mare de elevi a determinat distribuirea acestora în grupe de lucru.
 

Elevul care a căzut de la fereastra apartamentului în data de 01.10.2020, înscris la o unitate de învățământ din municipiul Constanta, făcea parte în momentul respectiv din grupa care desfășura activitate on-line în regim asincron (activitate derulată într-un mediu virtual de învățare în cadrul căreia elevii si cadrele didactice nu sunt conectați simultan), cu respectarea Metodologiei-cadru privind desfășurarea activităților didactice prin intermediul tehnologiei și al internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Unitatea de învățământ dispune de platformă de învățare, dar numărul mare de elevi a determinat distribuirea acestora în grupe de lucru. Deși s-a avut în vedere varianta instalării panourilor de plexiglas care să asigure prezența integrală, părinții au insistat în direcția respectării unei distanțe de minimum 1 m între elevi, chiar dacă se vor instala dispozitivele respective, a transmis Sorin Mihai, Inspectorul general al ISJ Constanța. 

Amintim că, în data de 01 octombrie 2020, în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de 6 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc de locuințe de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit, din primele verificări, faptul că minorul s-ar fi aflat singur în imobil, părinții fiind plecați la serviciu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a transmis IPJ Constanța. 

Citește și: 

Copilul căzut ieri de la etaj, în Constanța, este stabil și conștient


Emoționant! Salvarea copilului căzut joi de la etajul patru, povestită de un paramedic ISU Constanța

Copil căzut de la etaj, în Constanța. Pompierii au fost chemați

Ti-a placut articolul?

Comentarii