Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copilul căzut ieri de la etaj, în Constanța, este stabil și conștient

ro

02 Oct, 2020 13:04 4254 Marime text


Copilul care a căzut ieri, 1 octombrie 2020, de la etajul al patrulea al unei clădiri din Constanța se simte mai bine.

Surse apropiate cazului spun că micuțul, în vârstă de șase ani, este acum stabil și conștient, fiind detubat.

La rândul său, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Sorin Mihai, a declarat seara trecută că ISJ s-a autosesizat în acest caz:


S-a luat legătura cu managerul unității de învățământ de la care provine elevul, în vederea colectării informațiilor cu privire la împrejurările care au dus la producerea respectivului eveniment.
În paralel cu ancheta declanșată de IPJ, vom identifica atât circumstanțele în care s-a produs evenimentul, cât și măsurile care se impun. Directorul instituției școlare este în legătură cu familia și ne va transmite o notă explicativă, în baza căreia vom analiza situația. Deoarece elevul se afla la domiciliu în momentul producerii accidentului, în vederea protejării familiei, care trece prin momente dificile acum, nu vom oferi deocamdată detalii care ar putea conduce la identificarea minorului.
În urma analizării situației, după stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea acestui incident, se vor pune în aplicare măsurile prevăzute de lege, măsuri care vă vor fi comunicate și dumneavoastră, a precizat inspectorul general.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii