Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Isabela Teodoroiu, reprezentanta societăţii X-Alter Event „Avem deja sute de candidaţi pentru staff-ul din spatele culiselor Carnavalului Mamaia“ (galerie foto)

ro

19 May, 2014 00:00 3718 Marime text
Românii sunt dornici să facă parte din echipa Carnavalului Mamaia. A dovedit-o prezenţa sutelor de tineri care au venit, ieri, la hotelul Laguna Residence din Mamaia, pentru a participa la preselecțiile în vederea formarii echipelor pentru evenimentele sezonului estival.

Candidaţii trebuie să fie energici, zâmbitori, talentaţi la dans, dornici de distracţie şi să fi împlinit vârsta de 18 ani. De asemenea, e necesar ca aceştia să aibă un aspect fizic foarte plăcut, iar fetele care vor să facă figuraţie trebuie să aibă o înălţime de minimum 170 cm, iar băieţii - minimum 180 cm. „Preselecţiile sunt pentru echipa de teren și pentru formarea staff-ului din spatele culiselor.

Avem nevoie de aproape 100 de persoane, care se vor ocupa de carele alegorice, inclusiv de cel al Primăriei Constanţa. Deja avem câteva sute de CV-uri“, a declarat Isabela Teodoroiu, reprezentanta societăţii X-Alter Event. Aceasta a adăugat că se va ocupa, alături de Fashion TV, de organizarea Carnavalului Mamaia, mai exact de personalul care se va afla în spatele carelor alegorice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii