Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Timiș Cercetați pentru infracțiuni rutiere. Ce au constatat polițiștii

ro

02 Oct, 2023 15:54 704 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 1 octombrie 2023, în jurul orei 17:50, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștrandului, din Lugoj.

La data de 1 octombrie 2023, în jurul orei 17:50, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștrandului, din Lugoj, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, s-a constatat faptul că autovehiculul avea montate numere de înmatriculare false.

În urma testării cu aparatul DrugTest a tânărului de 22 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează sursa citată.


În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind  introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

La data de 1 octombrie 2023, în jurul orei 19:25, polițiștii municipiului Lugoj au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Huniade, din Lugoj.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul sub influența substanțelor alcoolice, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Rezultate obținute de polițiștii de Imigrări în ultimele 72 de ore
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii