Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Bătaie până la sânge! Doi tineri au ajuns la spital

ro

16 Oct, 2023 16:48 949 Marime text
Sursa foto: Facebook




 
  • Polițiștii rurali din Tecuci au fost sesizați telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în satul Toflea, din județul Galați, a avut loc un scandal și cel puțin o persoană a fost agresată fizic, potrivit IPJ Galați. 

„Din verificările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, la data mai sus menționată, în jurul orei 19:30, în fața unui bar din satul Toflea, unde se aflau mai multe persoane, doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 26 de ani, au provocat scandal în urma unui conflict spontan” declară polițiștii gălățeni.


În timpul acestui conflict, bărbatul, de 26 de ani, l-a lovit în zona feței pe un alt bărbat, de 25 de ani, după care a fugit de la fața locului.

„Din grupul în care se afla cel agresat au intervenit mai multe persoane, iar unele dintre acestea l-au lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul, de 21 de ani, cauzându-i mai multe leziuni. Până în prezent, au fost identificați doi dintre agresorii acestuia din urmă, fiind vorba de doi bărbați, cu vârstele de 23 și 26 de ani”, mai adaugă IPJ Galați.

 
Tânărul de 21 de ani a fost preluat de un echipaj medical S.M.U.R.D. și transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
 
Tot la spital a ajuns și bărbatul, de 25 de ani, care a fost transportat cu un autoturism de o cunoștință a acestuia, punctează sursa citată.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest incident și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc, precum și pentru o încadrare corectă a faptelor.
 
De asemenea, patru persoane implicate au fost sancționate contravențional cu amendă pentru provocare și participare la scandal, în baza prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice.

Citește și
Un bărbat a accidentat un pieton în localitatea Măcin. Ce spun polițiștii
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii