Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:54 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Un bărbat a accidentat un pieton în localitatea Măcin. Ce spun polițiștii

ro

16 Oct, 2023 14:08 1391 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 15 octombrie 2023, in jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost sesizați cu privire la faptul că în oraș a avut loc un accident rutier.

La data de 15 octombrie 2023, in jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au fost sesizați cu privire la faptul că în oraș a avut loc un accident rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că, un barbat de 75 de ani din comuna Jijila, judeţul Tulcea, ar fi condus un autoturism și ar fi acroșat un pieton care traversa strada.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Măcin pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar acesta deține permis de conducere corespunzător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

„Nu vă urcaţi la volan dacă aţi consumat băuturi alcoolice, substanţe cu efect psihoactiv sau sunteţi prea obosit! Nu este pusă numai viaţa dumneavoastră în pericol, ci şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Va reamintim faptul că noile modificări ale Legii nr. 213 din 2023, prevăd următoarele: conducătorul auto aflat sub influența băuturilor alcoolice, a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere și care provoacă un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, va fi condamnat la închisoare cu executare, acest lucru eliminând posibilitatea de a fi condamnat cu suspendarea executării pedepsei”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri din Constanța. Au fost întocmite dosare penale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii