Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița Năsăud S-a folosit de un telefon mobil furat pentru a transfera ilegal 6.000 lei

ro

30 Oct, 2023 15:02 734 Marime text
Sursa foto: IPJ Bistrița Năsăud



 
  • Femeie suspectată de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, identificată și reținută de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale 
 
În data de 29 octombrie a.c., în urma investigațiilor și probelor administrate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unei femei de 27 de ani din Beclean, cercetată pentru comiterea infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, potrivit unui comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița Năsăud.
 
La aceeași dată, la locuința femeii, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate obiecte cu valoare probatorie. Totodată, femeia a fost condusă la sediul Poliției pentru audieri.
 
Femeia a sustras un telefon mobil, pe care l-a deblocat și accesat în mod ilegal
 

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, la data de 18 octombrie a.c., în timp ce se afla în parcarea unui magazin din Beclean, aceasta ar fi sustras un telefon mobil, pe care l-ar fi deblocat și accesat în mod ilegal”, au declarat polițiștii.

 
Ulterior, a transferat, prin intermediul unei aplicații din telefon, suma de 6000 de lei, într-un cont deschis pe numele unui membru al familiei ei.
 
În urma activităților întreprinse, polițiștii au reușit recuperarea telefonului care a fost vândut unei alte persoane. Totodată, au dispus măsurile necesare în vederea recuperării sumei de bani transferată.
 

„În prezent, femeia se află în arestul IPJ Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 30 octombrie, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive” a precizat sursa citată.

 
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea documentării cauzei sub toate aspectele.
 
Activitatea de documentare în acest caz a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Operațiuni Speciale Bistrița-Năsăud.
 
Citește și
Rețea de droguri, din București, depistată în timp ce încerca să distribuie kilograme de heroină și cocaină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii