Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Jitaru, de la Herarconi, va fi înmormântat astăzi A murit încă un prieten al „grupării" Mazăre-Constantinescu

ro

17 Aug, 2011 00:00 6491 Marime text
cap_6.jpgLa doar câteva luni după ce s-a stins din viaţă Mihail Cârciog, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, cel care le-a îndrumat paşii în presa adevărată, pe bani, şi le-a fost alături în mai toate business-urile, încă un membru al „grupării" şi-a găsit sfârşitul.

O serie de boli cărora nu le-a fost găsit leacul l-au răpus pe Ion Jitaru, patronul firmei Herarconi. În ochii necunoscuţilor părea cel mai fericit om din lume. Cu o afacere de invidiat, pensiune în Deltă şi o situaţie materială bună, Jitaru părea că are tot ceea ce viaţa îi putea oferi mai bun. Nenumăratele licitaţii câştigate la Consiliul Judeţean, Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local, Municipiul Constanţa sau Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă oferea firmei Herarconi atâţia bani încât asociaţii ei să poate duce vieţi îndestulate. Membru al Partidului Social Democrat, răposatul Ion Jitaru ar fi putut ajunge chiar consilier judeţean în momentul excluderii din partid a lui Petre Stancă, în 2008.

Herarconi_-_Ion_Jitaru_2.jpg

Acest lucru nu s-a întâmplat, însă. Spunea, în discuţii private, că este prieten cu Nicu şi cu Radu. Acum, cei doi transmit mesaje de condoleanţe familiei, prin intermediul anunţurilor mortuare din ziare. De altfel, întreaga familie Mazăre, cei trei fraţi, Radu, Mihai şi Alexandru, dar şi mama, Victoria-Gabriela, şi-au transmis regretele pentru dispariţia lui Ion Jitaru şi faptul că sunt alături de soţia îndurerată, Carmen. Născut pe 12 iunie 1953 în Cernavodă, fiul lui Dumitru şi al Victoriei, Ion Jitaru a decedat luni, în jurul orei 10.00, la Spitalul Judeţean Constanţa, la vârsta de 58 de ani. Sicriul cu trupul neînsufleţit al acestuia se află depus la Casa Albastră, iar înmormântarea va avea loc, azi, la ora 13.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Okyar Atilla 14 Aug, 2012 17:09 D-zeu sa-l odihneasca!
  • nicolle 18 Aug, 2011 09:30 A plecat un om deosebit cu un suflet mare, departe de noi, dar mai aproape de D-zeu, odihneste-te in pace Jiti si imi pare rau ca n-am apucat sa-ti multumesc pentru tot ce-am invatat si mi-ai daruit in timpul in care am lucrat impreuna!
  • danielle29 17 Aug, 2011 13:04 D-zeu sa-l odihneasca!