Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:38 18 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie în Mamaia O firmă din „cuibul“ business-urilor care au legături cu Mazăre ridică un bloc de opt etaje

ro

08 Oct, 2014 00:00 2650 Marime text
Un imobil de opt etaje se va ridica în staţiunea Mamaia, careu C2, V1-5, LOT 20. La 6 octombrie, Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism nr. 3011 pentru SC Nitalexil SRL, constând în „Construire imobil P+8 E cu spaţiu alimentaţie publică la parter şi apartamente la etaje“.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Nitalexil SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Complex Sportiv Badea Cârţan. Înfiinţată în anul 2001, firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii SC Nitalexil SRL sunt SC Seaside Estate Company SRL, care deţine 14 părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70%, şi Radu Marin, născut în anul 1947, în comuna Patru Fraţi, judeţul Ialomiţa, care deţine şase părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30%. Administratorul societăţii este Radu Marin. SC Nitalexil SRL desfăşoară „activităţi ale agenţiilor turistice“.

Cât priveşte societatea Seaside Estate Company SRL, acesta a fost înfiinţată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Complex Sportiv Badea Cârţan. Capitalul social subscris este de 35.200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 100 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 352 de lei. Asociaţii societăţii sunt SC Nitalexil SRL, care deţine 34 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 34%, Gypsy Investments INC (cu sediul social în Liberia), care deţine 33 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33%, şi Rectangle Transport LTD (cu sediul social în Liberia), care deţine 33 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33%. Mai exact, cele două firme, Nitalexil SRL şi Seaside Estate Company SRL, se contopesc în totalitate. Administratorul societăţii este Marius Cristian Coman, născut în anul1976, în Bucureşti. Societatea desfăşoară „activităţi speciale de construcţii“. Până în anul 2013 administratorul societăţii Seaside Estate Company SRL a fost Adrian Mânăstireanu, fostul director al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, un apropiat al primarului Radu Mazăre.

 Seaside Estate Company şi Nitalexil, asociaţi în SC Principal SN SRL


 Seaside Estate Company şi Nitalexil deţin împreună SC Principal SN SRL, afacere administrată de Alexandru Florian Ilie, fostul şef de cabinet al lui Alexandru Mazăre, fratele primarului Constanţei. Principal SN a fost înfiinţată în anul 2005 şi are sediul social, după cum era de aşteptat, tot în Complexul Sportiv Badea Cârţan. Capitalul social subscris este de 10.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 1.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. După cum am menţionat, asociaţii societăţii Principal SN SRL sunt Seaside Estate Company SRL şi Nitalexil SRL, ambii asociaţi deţinând câte 500 de părţi sociale. Administratorul societăţii este Ilie Florian Alexandru. Activitatea principală a societăţii este legată de „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“. De altfel, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264, în Complexul Sportiv Badea Cârţan, funcţionează şi societăţile Holland Developement Group, Millenium Global Development SA, SC Bulevard SA, firme implicate în Dosarul Retrocedărilor în care este cercetat primarul Radu Mazăre.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii