Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intrarea de la Poarta 1 Port va fi modernizată (document+galerie foto)

ro

10 Mar, 2017 00:00 4758 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) a publicat în sistemul online de achiziţii publice anunţul de participare cu numărul 400988/07.03.2017, în vederea atribuirii contractului „Modernizare clădire post control Poarta 1“.
 
Valoarea estimată a contractului este de 2.997.207 lei. Cei care îşi doresc să îşi adjudece contractul trebuie să depună o garanţie de participare în valoare de 29.972 de lei.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: director general -Nicolae Dan Tivilichi, director general
adjunct - Marian Tănase, director economic - Daniela Şerban, director tehnic - Ion Tomescu, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, şef Serviciul Juridic şi Contencios - Iulian Tănase Pepi, şef Serviciul Tehnic, Reparaţii - Mihai Gheorghiade. Data-limită de depunere a ofertelor este 29.03.2017, ora 15.00.
 
Despre acest proiect, directorul general al CN APM SA, Nicolae Dan Tivilichi, a făcut câteva precizări: „Noua structură va permite o altă intrare în portul Constanţa, o clădire modernă, în care se vor asigura spaţiile necesare autorităţilor care controlează accesul dinspre şi înspre port. De asemenea, va fi înlocuit turnul cu ceas, care nu mai funcţionează. Pe data de 30 martie este prevăzută deschiderea ofertelor pe care le vom primi pentru efectuarea acestei lucrări. Estimăm să finalizăm întreaga investiţie până la finalul lunii august“. „Odată deschisă clădirea, vom putea desfiinţa tot felul de chioşcuri care nu se înscriu în planul arhitectural al intrării portului, astfel încât să putem avea o intrare civilizată“, a completat directorul CN APMC.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare în vederea atribuirii contractului „Modernizare clădire post control Poarta 1“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii