Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:53 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intră în reparații reţelele de distribuţie energie termică de pe tronsonul cuprins între strada Atelierelor şi strada Mihai Viteazu din Constanța

ro

06 Aug, 2021 00:00 591 Marime text


⦁ Primăria Constanța organizează licitație publică pentru reparaţia reţelelor de distribuţie energie termică strada Ștefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între strada Atelierelor şi strada Mihai Viteazu
⦁ Valoarea estimată (fără TVA) a achiziției este de  340.025 lei
⦁ Data limită primire oferte este  11.08.2021, ora 23:59


Primăria Constanța organizează licitație publică pentru reparaţia reţelelor de distribuţie energie termică strada Ștefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între strada Atelierelor şi strada Mihai Viteazu.

Valoarea estimată (fără TVA) a achiziției este de  340.025,96 lei.

Durata contractului este de 3 luni de la data primului ordin de lucru. Atribuirea  se  va  face  pe  baza  criteriului  “prețul cel mai scăzut” .
Data limită primire oferte este  11.08.2021, ora 23:59 .

Orice  persoană  interesată  are  posibilitatea  de  a  transmite  oferta  cu  respectarea specificațiilor din prezentul anunț și din documentația anexată, pe adresa de E-mail: mircea.ciocanel@primaria-constanta.ro.  


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Licitații anulate de Primăria Constanța. Erau vizate PUZ-urile zonei Peninsulare și cel al pieței Griviței

Casa Căsătoriilor din Constanța intră în reparații
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii