Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interdicție pentru navele civile pe brațul Chilia în Delta Dunării. Măsuri speciale pentru transportul în zona Periprava-C.A.Rosetti

ro

03 Mar, 2022 09:37 1521 Marime text
Autoritatea Navală români a tranbsmis zilele trecute că, având în vedere conflictul armat de pe teritoriul Ucrainei și desfăşurarea de acţiuni mititare în zona frontierei fluviale cu România,  cu aprobarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii,  pentru prevenirea oricăror evenimente în care să fie implicate nave civile, se interzice navigatia navelor si ambarcatiunilor civile indiferent de pavilion în sectorul românesc al Bratului Chilia al Dunării. 

În această sitiuație, s-a pus problema transportului și aprovizionării localităților din zona Periprava-C.A.Rosetti, județul Tulcea. 

Astfel, potrivit reprezentanților Prefecturii Tulcea, în urma discuțiilor din cadrul C.J.S.U. preluarea fluxului de pasageri și mărfuri de strictă necesitate pentru localitățile Periprava, CA Rosetti, Letea, Sfiștofca, de către navele Navrom Delta, se va face după următorul program:

- Trei curse săptămânale în zilele de luni, miercuri și vineri pe relația Tulcea-Sulina (mal stâng, zona Prospect, dana AFDJ).
Plecare din Tulcea-ora 12 – sosire Sulina- ora 14,45
- Prefectul Alexandru Dan Munteanu a solicitat Inspectoratului General pentru Situații de Urgență punerea la dispoziție a unui mijloc de transport rutier (microbuz) pentru transportul persoanelor și a unui camion 4x4 pentru preluarea mărfurilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii