Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire pe teme de educaţie, organizată de candidatul Zanfir Iorguş

ro

06 Nov, 2008 00:02 1070 Marime text

Mâine, la Complex President din Mangalia va avea loc o întâlnire pe teme de educaţie, organizată de candidatul pentru funcţia de deputat în Colegiul 5, Zanfir Iorguş. Invitatul de onoare al acestei întâlniri este dr. Daniel Funeriu, vicepreşedintele Comisiei Prezidenţiale pentru Educaţie. La dezbateri vor participa Paloma Petrescu, candidat pentru Camera Deputaţilor, din Colegiul nr. 8, cadre didactice, părinţi, elevi, studenţi şi membri ai sindicatelor din învăţământ.

„Foarte curând, comunitatea în care trăim va fi chemată să-şi aleagă reprezentantul în Parlamentul României. Nu este un secret pentru nimeni faptul că actuala clasa politică are o foarte proastă reputaţie printre cetăţenii ţării, iar această stare de fapt nu se poate schimba fără intervenţia populaţiei. Pe tot parcursul campaniei voi organiza întâlniri tematice cu specialişti din toate domeniile de activitate. Una dintre priorităţile mele este educaţia, motiv pentru care am invitat oamenii şcolii, împreună cu părinţii elevilor, la  prezentarea/dezbaterea programului de guvernare PD-L în acest domeniu“, ne-a declarat Zanfir Iorguş.

La manifestare vor fi dezbătute teme precum calitatea educaţională, modul în care pot fi repuse în valoare profesiile didactice, astfel încât dascălii să redevină modele sociale atât pentru elevi, cât şi pentru comunităţile în care trăiesc, autonomia directorilor de şcoli şi grădiniţe, pentru a-i scăpa de constrângerile birocratice, felul în care părinţii pot să se ocupe de copii în timpul liber, oportunităţi de formare, pe tot parcursul vieţii, a adulţilor, pentru a-şi îmbunătăţi pregătirea profesonală etc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii