Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Instituția Prefectului județului Constanța Declarații privind siguranța școlară la nivelul județului Constanța

ro

22 Feb, 2024 18:52 684 Marime text




 
  • Mâine, 23 februarie 2024, ora 13.00, în cadrul Liceului Teoretic „Emil Racoviță" Techirghiol, str. Nicolae Bălcescu, nr.14, județul Constanța, în cadrul unor declarații de presă, vor fi expuse concluziile ședinței de lucru a Echipei Interinstituționale privind monitorizarea implementării măsurilor prevăzute în Planul Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranță școlară de la nivelul județului Constanța, în luna ianuarie, potrivit Instituției Prefectului Constanța.
 
Conform sursei menționate,  vor mai  fi prezentate rezultatele datelor obținute prin completarea fișelor de identificare a fenomenului de violență și implicit, de bullying, în unitățile de învățământ preuniversitar.
 
La declarații vor participa, alături de Prefectul județului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
Prefectul Județului Constanța și Primarul Comunei Dobromir, părți într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii