Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inițiativa celor Trei Mări Marcel Ciolacu- "Inițiativa celor Trei Mări a devenit un scut pentru apărarea viitorului cetățenilor noștri" (VIDEO)

ro

07 Sep, 2023 12:24 838 Marime text
Iniţiativa celor Trei Mări a devenit un scut pentru apărarea viitorului cetăţenilor, economiilor şi mai ales pentru apărarea securităţii, a declarat, joi, premierul Marcel Ciolacu, în deschiderea Forumului I3M, care are loc la Bucureşti.
 

Inițiativa celor Trei Mări a devenit un scut pentru apărarea viitorului cetățenilor noștri, pentru apărarea economiilor noastre și, mai ales, pentru apărarea securității noastre!

Invazia ilegală și total nedreaptă a Rusiei în Ucraina ne cheamă pe toți să fim mult mai uniți, mult mai dedicați apărării valorilor democratice și - cu toții - solidari în construirea unei economii puternice în zonă, a unei economii care să ne unească și să ne întărească și mai mult.

Regiunea are un potențial de investiții în infrastructură, energie și digitalizare de peste 1.000 de miliarde de euro, în asigurarea transportului rapid de bunuri și servicii; energie regenerabilă, în acord cu standardele de protecție a mediului; utilizarea tehnologiilor inteligente; creșterea securității cibernetice.

Sper ca, împreună, să reușim să găsim cele mai inspirate soluții pentru a construi, în cele 13 țări, o zonă a stabilității, prosperității și solidarității!- se arată pe pagina de de socializare a lui Ciolacu. 



Citește și:

Palatul Parlamentului. A început summitul Inițiativei celor Trei Mări! Participă peste 1000 de persoane (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii