Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:58 31 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

InfoTrafic Cum se circulă pe A2 și A4, dar și pe șosele din țară

ro

26 Feb, 2020 07:50 974 Marime text
Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești și A4 Ovidiu - Agigea se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind scăzute, precizează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Totodată, în scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).
 
De asemenea, din cauza lucrărilor de asfaltare a părții carosabile, pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție. Astfel, banda 1 este  sensul de mers către București și banda 2 este sensul către Constanța.
 
În continuare, în județul Olt, deplasarea trenurilor pe magistrala 900 se desfășoară pe un fir, la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între stațiile CF Stoenești și Drăgănești-Olt. Din cauza unui eveniment feroviar (un marfar care avea în componență 37 de vagoane încărcate cu cereale a deraiat cu 15 dintre acestea), deplasarea trenurilor fusese întreruptă din data de 17 februarie 2020.
 
„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, precizează InfoTrafic.

Ti-a placut articolul?

Comentarii