Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:44 26 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Cum se circulă, la această oră, pe autostrăzi și pe drumurile naționale

ro

14 Mar, 2020 08:11 651 Marime text
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Pe  sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Pentru a permite executarea unor lucrări de asfaltare, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a închis nodul rutier de la km 15, ieșirea spre Cernica.  Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se face prin șoseaua de centură a municipiului București, potrivit INFOTRAFIC.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești (județul Ilfov) și Fundulea (județul Călărași), circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

În județul Dâmbovița, pe DN71 Târgoviște – Sinaia, la kilometrul 92+933 de metri, în zona orașului Fieni, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, întrucât starea tehnică a podului situat în această zonă nu permite desfășurarea în siguranță a circulației în ambele sensuri, simultan. Măsura restricționării circulației s-a luat pe o perioadă nedeterminată, zona fiind semnalizată corespunzător.

Sursă foto (cu rol ilustrativ) : Arhivă ZIUA de Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii