Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Început de carieră în Forțele Navale Peste 100 de soldați profesioniști au depus jurământul militar

ro

23 Dec, 2020 17:52 1873 Marime text
  • Miercuri, 23 decembrie, peste 100 de soldați au finalizat programul de formare profesională și au depus jurământul militar în cadrul unor ceremonii organizate la Școala de Aplicație a Forțelor Navale din Mangalia și la Regimentul 307 Infanterie Marină din Babadag.
Peste 100 de soldați profesioniști au finalizat miercuri, 23 decembrie, programul de formare profesională și au depus jurământul militar în cadrul unor ceremonii organizate la Școala de Aplicație a Forțelor Navale din Mangalia și la Regimentul 307 Infanterie Marină din Babadag.

După recrutare, tinerii marinarii au parcurs, timp de șapte săptămâni, un modul de pregătire militară generală și de pregătire tactică, pentru formarea deprinderilor militare, precum și un modul de pregătire de specialitate, specific marinei militare, pentru dobândirea cunoștințelor necesare ocupării primei funcții în unitățile militare pentru care au optat.

Transmitem recruților care au intrat de curând în marea familie a Forțelor Navale mult succes în cariera militară și tradiționala urare marinărească „Bun cart înainte!”, au transmis Forțele Navale Române.

Sursa foto: Facebook/ Forțele Navale Române
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii