Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În sfârșit a fost eliberată autorizația de construire pentru restaurarea Edificiului Roman cu Mozaic. Când vor începe lucrările?

ro

14 Jul, 2022 15:00 1530 Marime text

 
  • Documentul are o valabilitate de 24 de luni
  • De reabilitarea Edificiului Roman cu Mozaic se ocupă compania italiană Giano Restauri, specializată în restaurarea monumentelor istorice
  • Valoarea totală a contractului este de 9.869.677 lei, fără TVA, firma fiind câștigătoarea licitației organizate de Consiliul Județean Constanța

Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 651 solicitată de Consiliul Județean Constanța pentru proiectul de consolidare, conservare, restaurare, protejare, amenajare și punere în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic.

Documentul are o valabilitate de 24 de luni.

De reabilitarea Edificiului Roman cu Mozaic se ocupă compania italiană Giano Restauri, specializată în restaurarea monumentelor istorice.

Valoarea totală a contractului este de 9.869.677 lei, fără TVA, firma fiind câștigătoarea licitației organizate de Consiliul Județean Constanța.

Vicepreședintele CJC, Petre Enciu a precizat pentru ZIUA de Constanța că s-a reușit obținerea de către constructor a avizelor de la Comisia Națională de Arheologie care solicitase prezentarea documentației privind lucrările proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic“.

Comisia Națională de Arheologie a solicitat prezentarea în plen a documentației privind lucrările proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic“.
 
Enciu a mai spus că în scurt timp vor demara lucrările la acest obiectiv extrem de important pentru județul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Restaurarea Edificiului Roman cu Mozaic, pe masa Plenului Comisiei Naționale de Arheologie


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii