Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În județul Neamț Viața unui tânăr de 27 de ani, curmată în urma unui depășiri, pe DN 15B

ro

13 Jan, 2024 09:49 790 Marime text
Sursa foto: ISU Neamț

 
  • Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un TIR, pe DN 15B, în localitatea Petru Vodă, Neamţ, conform ISU Neamț.

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă după ce victima a intrat într-o depăşire neregulamentară.

„Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Târgu-Neamţ, conducea un autoturism, pe DN 15B, din direcţia Pipirig spre Poiana Teiului, ar fi efectuat o manevră de depăşire, pe un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu auto, format din autoutilitară şi semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Pipirig, ce se deplasa din sens opus. În urma coliziunii, ansamblul auto ar fi părăsit parţial partea carosabilă, intrând în şanţul de pe lateralul drumului", a declarat sursa.


La faţa locului au intervenit pompierii cu modulul pentru descarcerare şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.
 

„În urma impactului, conducătorul autoturismului a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei din autoturism. Din păcate, victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.


În urma evenimentului rutier a fost afectat un stâlp de electricitate.  La locul evenimentului a fost solicitat și un echipaj de la Delgaz Grid pentru remedierea defecțiunilor.

Citește și
Biciclist rănit într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii