Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biciclist rănit într-un accident rutier în județul Bistrița Năsăud

ro

12 Jan, 2024 21:13 773 Marime text
În această seară, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean, județul Bistrița Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17, în Coldău.

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu o bicicletă pe care se deplasa un bărbat de 32 de ani din Cristeștii Ciceului.

În urma evenimentului rutier biciclistul a fost rănit, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital.

„Șoferul de 47 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Din cauza stării de sănătate, biciclistul nu a putut fi testat alcoolscopic urmând să-i fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Compartimentului Rutier Beclean continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Citește și: 

Un bărbat a căzut de pe remorca unui tractor! Polițiștii au întocmit un dosar penal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii