Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În căutarea mamei din Tulcea O tânără își caută mama după ce a fost dată spre adopție la scurt timp după naștere

ro

28 Jan, 2024 14:02 1840 Marime text

O tânără în vârstă de 27 de ani ce a fost dată spre adopție la scurt timp după naștere își caută cu disperare mama biologică. Postarea sa a fost făcută pe grupul „Copiii niciodată uitați ai României”. 

Am fost transferată la leagănul de copii din BABADAG, TULCEA până când un an mai târziu, am fost adoptată de doi părinți minunați cărora le mulțumesc pe această cale pentru că m-au crescut, le mulțumesc pentru tot,  se arată în conținutul postării. 


Iată postarea de pe pagina The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României: 

SALUTĂRI TUTUROR


Cândva, pe când aveam numai câțiva anișori am aflat că sunt o fetiță adoptată. Deși eram micuță a fost destul ca eu sā îmi dau seama că de fapt originea mea vine din altă parte. De atunci din ce in ce mai mult gândul meu era la trăsăturile mamei mele biologice și la faptul că puteam să ne întâlnim undeva întâmplător și că nu ne cunoaștem și că vom merge mai departe ca două străine.

Numele meu la naștere a fost NICA MĂDĂLINA și sunt născută la data de 9 iulie 1996 în localitatea BRĂILA, județul BRĂILA.

Mai apoi am fost transferată la leagănul de copii din BABADAG, TULCEA până când un an mai târziu, am fost adoptată de doi părinți minunați cărora le mulțumesc pe această cale pentru că m-au crescut, le mulțumesc pentru tot.

Știu despre mama mea că se numea atunci NICA GEORGETA și că era din localitatea TOPOLOG, TULCEA și mai știu de existența altor frați, posibil 4, pe care tare mult îmi doresc să-i cunosc.

Fiecare zi pentru mine e o nouă speranță, mă rog mereu lui Dumnezeu să mi-o trimită în cale, pe mama măcar o clipă să pot să-i mulțumesc că mi-a dat viață.

Îmi imaginez deja la cum ar fi întâlnirea noastră, probabil as fi foarte emoționată deoarece aștept acest moment de atâta amar de ani.
Mama, am nevoie de tine..vreau să te văd să te îmbrățișez și să îți povestesc multe și de toate.

Te aștept cu dor!

Fiica ta!

Vă rog oameni buni, să îmi fiți alături și să mă susțineți cu multe DISTRIBUIRI numai așa poate ajunge și la mama mea și la frățiorii mei.

Vă mulțumesc anticipat!


foto: Facebook/ The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României


Citește și:

Femeie adoptată în Franța își caută familia biologică din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii