Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie adoptată în Franța își caută familia biologică din Constanța

ro

30 Jun, 2023 10:30 1625 Marime text
O femeie născută la un spital din Constanța dorește să cunoască membrii din familia ei biologică.

Aceasta face un apel pe pagina "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României", unde sute de copii adoptați în străinătate încearcă să-și găsească părinții biologici.

 Nu știu aproape nimic despre nașterea mea dar mama care mi a dat viața atunci când m-a nāscut s-ar putea sā se numeascā tot ca mine, MARIANA NECHITA., se arată în conținutul anunțului.


Iată anunțul făcut de femeie:

Salutāri tuturor,

Numele meu la naștere a fost MARIANA NECHITA și m-am născut la data de 17.07 1993 la spitalul din Constanța unde am stat până la adopția mea în Franta, având vârsta de numai 19 luni. Azi am apelat la aceastā paginā sā mā ajute sā îmi caut si eu rādācinile, in special mama care mi a dat viațā. Întotdeauna am avut aceastā speranțā ca într-o zi sā aflu povestea destinului meu și mai mult decât atât, poate o sā am si alti frati sau surori.

Nu știu aproape nimic despre nașterea mea dar mama care mi a dat viața atunci când m-a nāscut s-ar putea sā se numeascā tot ca mine, MARIANA NECHITA.

Vā rog din suflet, știu cā orasul unde m-am nāscut este un oras frumos cu oameni buni, asa cā DISTRIBUITI anuntul meu cât de mult poate o sā ajungā si la mama mea.

Vā mulțumesc și vā îmbrățișez!


Citește și: O tânără din Israel, născută în Constanța, își caută rudele biologice. „Vreau să știe că voi fi mai mult decât bucuroasă să îi cunosc”


sursa foto: Facebook/ The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii