Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imperiul se clatină North Bridge Energies SRL, la care Strutinsky este acţionar, va fi radiată

ro

16 Jan, 2015 00:00 3389 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României, partea a IV-a, numărul 260/15.I.2015, societatea North Bridge Energies SRL, reprezentată prin Andrew Shegog, Thorkildsen Kay Tonnes și Gabriel Sorin Strutinsky, în calitate de asociați, au hotărât dizolvarea și radierea societății cu numire lichidator.
 
Motivul este „imposibilitatea realizării obiectului de activitate al societății”. În calitate de lichidator este societatea Cristea & Co Insolvency SPRL, înregistrată în Registrul Societăților Profesionale de Insolvență la data de 21 mai 2010, cu sediul în Constanța, reprezentată prin practician în insolvență av. Mariana Cristea. 
Imperiul afacerilor Mazăre - Constantinescu - Strutinsky pare să piardă din puterea de odinioară. Astfel, după ce societatea lui Strutinsky şi a defunctului Cârciog, Conpress Advertising, a intrat în faliment, iată că şi alte afaceri în care apare numele lui Sorin Strutinsky au fost puse pe butuci. Este vorba despre firmele Difpres SRL, care se ocupă cu difuzarea presei din Slobozia, M&D Farers Invest SRL, care are ca obiect de activitate servicii anexe transportului pe apă, dar şi G Point Outdoor Advertising & More SRL, a cărei activitate este legată de comerţul cu amănuntul al ziarelor şi al articolelor de papetărie, în magazine specializate.
 
Potrivit ultimei înregistrări la Registrul Comerțului, North Bridge Energies SRL, fusese înfiinţată în anul 2010. Sediul social al afacerii este în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia. Capitalul social subscris este de 212.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 21.200 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: North Bridge Group LTD (sediul social în insulele Bermude), care deţine 6.714 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 31.67%, Thorkildsen Kay Tonnesn, care deţine 7.773 de părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 36.66%, Gabriel Sorin Strutinsky, care deţine 6.713 părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 31.67%. Administratorul societăţii, axate pe domeniul energiei electrice, este Kay Tonnes Thorkildsen.
 
Sorin Strutinsky este un personaj binecunoscut în peisajul constănţean. Este acționar la peste 40 de companii, mâna dreaptă a lui Radu Mazăre şi coleg de an cu primarul Constanţei, la Universitatea de Marină Civilă. În luna aprilie, poliţiştii judiciari ai DNA au efectuat descinderi la domiciliul său, dar şi la firmele de contabilitate care-i gestionează afacerile.

Citește și:

Contracte cu Soti Cable şi Conpress Holding
Primarul Radu Mazăre, un nou dosar la DNA. Este suspectat de conflict de interese (documente)


Legăturile cu Strutinsky
Totul despre firmele lui Radu Mazăre, din sesizarea ANI (galerie foto+documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii