Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini din Gara Constanța Primele impresii ale tinerilor după festivalul Neversea 2023. „Au fost 4 zile de distracție, pline cu de toate“ (FOTO+VIDEO)

ro

10 Jul, 2023 11:22 3087 Marime text
De la un festival de muzică precum Neversea, cu un line up care face concurență unor festivaluri internaționale de top, nu au putut lipsi nici petrecăreții din alte orașe, dar și din alte colțuri ale lumii. 
 
Festivalul care a durat 4 zile și 4 nopți a ajuns azi, 07 iulie, la final. Petrecăreții încep ușor, ușor să se îndrepte către casă.
 
În Gara din Constanța, așa cum putem vedea în secțiunea Galerie foto a materialului, sunt tineri care merg spre casele lor după distracția de la Neversea.

Au fost 4 zile de distracție, pline cu de toate. O să mai venim!  Luăm cu noi amintiri, soare, nisip de toate! Sperăm și am vrea să revenim și anul viitor. , spune o tânără aflată în Gara din Constanța, care a participat la cel mai cool festival de la malul mării.

Edy Chereji, organizator al festivalului Neversea susține că ediția din acest an este cea mai frumoasă de până acum. 
„Este cea mai frumoasă ediție Neversea de până acum! Nu degeaba a fost o ediție aniversară! Ne-am bucurat de foarte mulți oameni, o medie de peste 70.000 de participanți în fiecare seară! Mulți artiști care au venit aici la Constanța, premiere în România pe care le-am bifat în acest an, așa că a fost cu adevărat fabulos. Ca și cifre înseamnă undeva la peste 280.000 de participanți în cele patru zile, un număr impresionant, 150 de artiști care au urcat pe scenă, aproximativ 10% străini care au venit special la Constanța pentru a vedea festivalul Neversea și pentru a  decsoperi România.

Dacă ar fi să ne uităm și la cifrele financiare cu siguranță au rămas în comunitate după festival undeva la 20-30 de milioane de euro. A treia zi a festivalului ne-a dat câteva bătăi de cap vremea. A fost ceva vânt, dar lucrurile s-au îndreptat către seară. Oamenii au fost bucuroși să vină în festival. Până la urmă a fost o seară senzațională, cu mulți artiști care au urcat pe scenă. Chiar din prima seară a festivalului am dat drumul la înregistrările pentru 2024.

Noi spunem că a fost o ediție peste așteptări! După pandemie  afost foarte greu să repornim. Știm că festivalul Neversea a fost oarecum vitregit pentru că am fost nevoiți doi ani de zile să oprim activitatea aici la Constnața. Am avut doar plaja Neversea care undeva ne-a ținut aproape de constănțeni și de oamenii care iubeau Neversea-ul. 2022 a fost o ediție de revenire care a avut ceva emoții ca la orice revenire, dar în acest an cu adevărat am plecat în mare viteză și ecea mai bună ediție de până aucm. Am văzut steaguri din Aegentina și Brazilia semn că avem spectator din mai multe țări. Am avut turiști și din Noua Zeelandă, dar și din Madagascar“ - a precizat Edy Chereji. 
 


Organizatorii au lansat oficial și posibilitatea de register pentru ediția 2024: http://neversea.com/register
 
Toți fanii Neversea se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț special. Toți cei care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de UN VOUCHER 100 de RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival pentru anul 2024.

Citește și: Show incendiar în ultima seară la Neversea 2023! (FOTO+VIDEO) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii