Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la întâlnirea dintre Jill Biden cu preşedintele Iohannis şi soţia sa, Carmen

ro

07 May, 2022 13:45 1368 Marime text
Jill Biden s-a întâlnit cu preşedintele Iohannis şi soţia sa, Carmen, foto: Facebook/ Klaus Iohannis

Prima Doamnă a SUA a ajuns în România vineri. La Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, ea s-a întâlnit cu militarii americani şi ai NATO.

Jill Biden s-a întânit azi, 07 mai, cu Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, pentru a-și exprima recunoștința pentru generozitatea și sprijinul României pentru refugiații ucraineni.

„La fel ca dr. Biden, după ce a devenit Prima Doamnă, doamna Iohannis și-a păstrat postul de profesoară de engleză. Predă la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, România. În urma întâlnirii cu Prima Doamnă a României, dr. Biden va vizita o școală publică din București care găzduiește studenți ucraineni refugiați. Ea va vorbi cu educatori ucraineni și români și va interacționa cu studenți ucraineni refugiați și studenți români în cadrul clasei.


Ulterior, ea va participa la o sesiune de ascultare cu educatoare și mame ucrainene. Ea va pleca apoi spre Bratislava, Slovacia și va saluta personalul de la Ambasada SUA“ - au mai precizat reprezentanții Ambasadei SUA la București.



Duminică, 8 mai, dr. Biden va zbura la Kosice, Slovacia.


Luni, 9 mai, Prima Doamnă se va întâlni cu președintele Slovaciei Zuzana Caputova la Palatul Prezidențial din Bratislava. După vizita sa la palat, Prima Doamnă va pleca spre Baza comună Andrews.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii