Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGI Noi acțiuni ale polițiștilor de imigrări. Ce au constatat aceștia

ro

19 Oct, 2023 19:29 813 Marime text
Sursa foto: Facebook/Foto cu rol ilustrativ





 
  • Polițiștii de imigrări din Brașov au desfășurat ieri o acțiune, pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate.
  • Două șantiere de construcții au fost verificate.
  • În cadrul acțiunii, au fost identificați și verificați 20 de străini 
 
Potrivit Inspectoratului General pentru Imigrări IGI), la data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări al Județului Brașov, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județelui Brașov, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Nicolae Titulescu” Brașov, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov și inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, au desfășurat, în municipiul Brașov, o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale.
 
În cadrul acțiunii au fost verificate două șantiere de construcții în cadrul cărora desfășurau activități lucrative patru societăți comerciale, ocazie cu care au fost identificați și verificați 20 de străini, conform sursei citate.
 

„Ca urmare a verificărilor efectuate nu au fost constatate încălcări ale legislației în domeniu. Toate persoanele au intrat legal în România și au drept de ședere pe teritoriul țării noastre”, susțin polițiștii de imigrări.

 
Atât reprezentanților societăților comerciale cât și străinilor le-au fost reamintite prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României, cu modificările și completările ulterioare, încheie sursa.
 
Citește și
Polițiștii au desfășurat 85 de misiuni de îndepărtare sub escortă a străinilor depistați ilegal în România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii