Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGI Cetățean marocan depistat ilegal în Satu Mare

ro

24 Oct, 2023 09:16 825 Marime text
Sursa foto: IGI




 
  • În perioada 16 – 21 octombrie a.c., polițiștii de imigrări din Satu Mare, în cooperare cu structurile cu atribuții în domeniu, au desfășurat pe raza de competență mai multe acțiuni, scopul fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate. Au fost controlate 12 societăți comerciale, 37 autovehicule au fost verificate și aproximativ 120 de persoane au fost legitimate.
 
Conform Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), în perioada  de referință, polițiștii din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Satu Mare, în cooperare cu polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, polițiști de frontieră, dar și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, au desfășurat la nivel județean mai multe acțiuni, pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale și a muncii nedeclarate. 
 

„În cadrul acțiunii au fost controlate 12 societăți comerciale, 37 de autovehicule au fost verificate și 117 persoane (cetățeni români și străini) au fost legitimate”, susțin polițiștii de la imigrări.

 
Ca urmare a verificărilor efectuate a fost depistat, în ședere ilegală, un bărbat din Maroc.
 

„Întrucât persoana în cauză este membru de familie al unui cetățean român, iar în astfel de cazuri este interzisă returnarea, bărbatul a fost îndrumat către structura de imigrări, în vederea reglementării dreptului de ședere”, încheie sursa.

 
 Citește și
Polițiștii de la Imigrări au înregistrat 1.690 de cereri de obținere a avizelor de angajare în muncă în ultimele zile
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii