Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâri importante luate în Port Dredging SA, controlată de șeful PSD Constanța și una dintre fiicele sale

ro

05 Jul, 2023 00:00 1593 Marime text
  • Acționarii, Ion Dumitrache şi Ioana Florentina Dumitrache au hotărât încetarea mandatului de administrator şi a calităţii de membru al Consiliului de Administraţie ale Ramonei Petre
  • Ulterior, s-a procedat la numirea unui nou administrator şi membru în Consiliul de Administraţie în persoana Ana Mariei Andreea 
  • Ceilalți doi adminoistratori ai companiei sunt Andrei Chiujdea și Maria-Mihaela Tătăruș, cu mandate până la 16.02.2024
  • Port Dredging SA cu sediul social în Năvodari a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 2,062,742 lei, un profit de 136,113 lei la un număr de 23 de angajați
 
 
Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor al Port Dredging SA a numit un nou administrator al societății.
 
Acționarii, Ion Dumitrache ce deţine 241.000 acţiuni, reprezentând 99,9576943% din capitalul social, şi Ioana Florentina Dumitrache ce deţine 102 acţiuni, reprezentând 0,0423057% din capitalul social, reprezentând împreună 100% capitalul social al societăţii au hotărât încetarea mandatului de administrator şi a calităţii de membru al Consiliului de Administraţie ale Ramonei Petre începând cu data de 26.05.2023, având în vedere demisia acesteia.
 
Acționarii au procedat la numirea unui nou administrator şi membru în Consiliul de Administraţie în persoana Ana Mariei Andreea, până la data de 16.02.2024, cu puteri depline.
 
Prezenta hotărâre modifică actul constitutiv al societăţii şi face parte integrantă din acesta, potrivit documentului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 2.895 din data de 30 iunie 2023.
 
Ceilalți doi adminoistratori ai companiei sunt Andrei Chiujdea și Maria-Mihaela Tătăruș, cu mandate până la 16.02.2024.
 
Despre Port Dredging SA
 
Port Dredging SA cu sediul social în Năvodari a fost înființată în 1994 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5222 - Activități de servicii anexe transportului pe apă.

Cifra de afaceri a companiei a fost de 2,062,742 lei în 2022, cu un profit de 136,113 lei și un număr de 23 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 47.41%, potrivit www.termene.ro.
Societatea are un punct de lucru pe strada Portul Midia, sector 0, Năvodari.

Acționarul minoritar al Port Dredging SA,  Ioana Florentina Dumitrache, una dintre fiicele omului de afaceri, mai figurează ca asociat/administrator și în Pantheon Turism SRL dar și în Etoile Et Marquise SRL.
 
Ion Dumitrache, președintele organizației municipale a PSD Constanța, care este acționar majoritar în compania Port Dredging SA are calitatea de asociat/administrator în mai multe firme.
 
Potrivit Termene.ro, Ion Dumitrache are calitatea de asociat în Duseni Pan Cta SRL, Marina & Santis SRL, Eurosantis SRL, Tekno Plus SRL și Port Dredging SA, și este asociat unic în Media Info Channel SRL Constanța.
 
În trecut, Dumitrache Ion a figurat în General Services Turism & Trading SA, European Transport SA și în Punct Farmaceutic nr. 32 SA, radiate.
  
Despre Eurosantis SRL
 
SC Eurosantis SRL are sediul social pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Constanța, și se ocupă de comerțul cu amănuntul al produselor farmaceutice, în magazine specializate.
 
Eurosantis SRL este controlată de Ion Dumitrache, cu 60%, și de Maria Dumitrache, cu 40%.
 
Administrator este Filofteia Petre.
 
Maria Dumitrache apare în Farm Mond SRL, în Marina & Santis SRL și în Tekno Plus SRL.
 
În trecut, Dumitrache Maria a figurat în Concordia Press SA, în Farmacia Apodas SRL și în European Transport SA, radiate.
 
Eurosantis SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Penitenciarul Poarta Albă, Municipiul Mangalia, Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța, Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Spitalul Municipal Medgidia dar și Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“.
 
Pentru anul 2022, firma a raportat un profit net de 16.446.429 de lei.
 
Despre Tekno Plus SRL
 
SC Tekno Plus SRL se ocupă de fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie, are sediul social pe bulevardul Mamaia, Constanța, și îi are ca asociați cu părți egale pe Dumitrache Ion și pe Dumitrache Maria.
 
Ca administrator apare Vasilica Besea.
 
Pierderea declarată pentru 2022 a fost de 243.008 de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)

Imobiliare Constanța
Certificat de urbanism pentru firma lui Ion Dumitrache. Vizat, Bufetul Felix din Mamaia!

 
Delegarea gestiunii activităților de colectare, transport și transfer a deșeurilor în județul Constanța, lotul 3, contestată la CNSC. Una dintre companii se află în sfera de interes a familiei liderului PSD, Ion Dumitrache!
 
USR Constanța le cere tuturor consilierilor locali să voteze împotriva proiectului ce vizează cumpărarea unei bucăți de plajă din Mamaia
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii