Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:57 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotărâri adoptate astăzi de CJSU Constanța referitoare la rata de incidență. Măsuri ferme anti-Covid

ro

19 Feb, 2021 21:12 1111 Marime text
  • Sunt vizate urmtoarele U.A.T.-uri: Murfatlar, Crucea, Lumina și Vulturu.

Astăzi, în cadrul CJSU, au fost votate hotărârile nr. 17 și nr. 18. Prima prevede încadrarea ratei de incidență pentru 4 U.A.T.-uri de pe raza județului, după cum urmează:
- 3 U.A.T.-uri (Murfatlar, Crucea, Lumina) vor funcționa respectând măsurile din anexa 3 - pentru localități cu incidența între 1,5/1.000 și 3/1.000 locuitori.
- un U.A.T. (Vulturu), va funcționa respectând măsurile din anexa 4 - pentru localități cu incidența peste 3/1.000 locuitori.

Măsurile intră în vigoare din data de 19.02.2021 și vor fi valabile pentru 14 zile, urmând a fi reevaluate.

Pentru celelalte localități din județ rămân valabile măsurile adoptate prin Hotărârea CJSU nr. 12/12.02.2021.

Observăm că sunt, în continuare, localități în care rata de incidență crește, semn că pericolul pandemic nu ne-a părăsit. Suntem nevoiți să impunem, acolo unde este cazul, măsuri mai ferme, pentru a nu anula toate eforturile care se fac, atât prin campania de vaccinare, cât și prin respectarea regulilor de prevenție și protecție.

În ultima perioadă ne-am aflat pe un platou, fapt certificat de cifrele pe care le înregistrăm la nivelul județului, zi de zi. Îi îndemn pe toți constănțenii să dea dovadă în continuare de răbdare și responsabilitate, așa cum au făcut-o în ultimele luni, a transmis Silviu-Iulian Coșa, prefectul județului Constanța.


În secțiunea Documente a materialului puteți consulta hotărârea și anexa CJSU.

Ti-a placut articolul?

Comentarii