Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul pentru Luna Plină în Pești -31 august 2023, ora 4,35, ora României

ro

29 Aug, 2023 08:20 1044 Marime text
Luna Plina din 31 august 2023 are loc cu Luna pe gradul 7:25 Pesti si Soarele pe gradul 7;25 Fecioara cu un maxim in jurul orei 4:35, ora Romaniei. Aceasta Luna plina in Pesti este considerata o super luna plina albastra deoarece apare in aceeasi luna calendaristica cu o alta luna plina. Doua luni pline in aceeasi luna calendaristica apar aproximativ la fiecare 2,5 ani. Prima luna plina din august a fost luna plina din Varsator pe 1 august. Deoarece este o Super Luna, inseamna ca Luna orbiteaza mai aproape de suprafata Pamantului, facandu-i aspectul mai stralucitor – si marindu-i efectele energetice.

In limbaj astrologic, Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun. Avand in vedere ca Soarele in Fecioara vede toate detaliile, este intr-un fel stapanul detaliului, Luna in Pesti vede imaginea de ansamblu, este stapana intregului tablou, aceasta Luna Plina poate fi un tablou astral care prezinta in fel de fel de nuante si ce este gresit si ce s-ar putea face in continuare.

Ca ultim semn al zodiacului, semnul Pesti se refera la sfarsituri si tranzitii, ceea ce inseamna ca situatiile din viata noastra care nu sunt rezolvate pot primi un raspuns, un verdict, o avertizare, o magie. Situatiile de viata tulburi, misterioase, ciudate si complicate tind sa se manifeste mai puternic. Ideile fanteziste si planurile prost concepute cad pe marginea drumului. Ceea ce simtim nu poate fi ignorat de mintea rationala. Putem folosi aceasta energie magica pentru a ne vindeca ranile stravechi, pentru a gasi noi modalitati de a rezolva problemele vechi si pentru a ne atinge obiectivele. Trebuie sa permitem fluiditatii acestei lunatii de apa sa ne schimbe directia, sa fim flexibili astfel incat sa alegem actiunile necesare evolutiei noastre.
Vechile amintiri ar putea reaparea acum, care pur si simplu trebuie sa fie recunoscute. Procedand astfel, ne putem curata o parte din karma, recunoscand orice tipare care nu trebuie repetate. Sa permitem acestei lunatii sa ne ajute sa procesam si curatam emotiile si gandurile care ne ingreuneaza viata.
Sa ne conectam cu scanteia Dumnezeiasca din noi. Pestii guverneaza firul invizibil care leaga totul si pe toti. In ciuda tensiunilor,  exista si o  magie puternic transformatoare.

Aceasta luna plina are, de asemenea, o tripla legatura cu karma, deoarece este chiar alaturi de Saturn, stapanul destinului si intr-o conjunctie stransa cu asteroidul 3811 Karma pe gradul 7:32 Pesti.  Iar Saturn merge de mana cu asteroidul 318 Magdalena. Toate neregulile la nivel de comunitate, societate, sefi, afaceri, sunt aduse in lumina si au nevoie de actiuni responsabile. Fiind o planeta a granitelor si devotamentului, Saturn in fuziune cu luna plina pot limita experientele noastre pentru a ne mentine pe drumul cel bun. Poate aduce teste, obstacole, temeri si intarzieri, plati karmice pentru grupuri si comunitati de oameni, pentru sefi la orice nivel.

Luna Plina in Pesti devine un instrument astral si pentru manifestarea puternica a asteroidului 3811 Karma in Pesti. Karma este un concept deseori inteles gresit, interpretat gresit si utilizat in mod abuziv. In sanscrita, cuvantul karma inseamna pur si simplu “roata” si descrie ideea ca tot ce se face, ce se rosteste, chiar si ce se gandeste, face o calatorie dus-intors in tesatura Universului si apoi vine inapoi la initiator. O actiune garanteaza intotdeauna o reactiune.  Si cine este “cu ochii” pe faptele noastre?  Dumnezeu are un bat, gata sa ne plesneasca? Nu, Dumnezeu a creat legi in natura si in noi iar incalcarea acestora da nastere karmei. Iar ” ce tie nu-ti place, altuia nu-i face” este cel mai simplu mod de a nu aduna datorii karmice. Karma inseamna rezultatele actiunilor noastre din trecut, din aceasta viata sau vieti trecute. Binele va primi bine de trei ori, raul va duce la rezultate negative amplificate de trei ori. Noi suntem creatorii, noi suntem actorii, noi suntem beneficiarii actiunilor noastre bune sau rele. Unii oameni spun, eu nu am creat asta, eu sunt o victima a circumstantelor actuale. Nu exista victime. Exista doar plati, nu primim nimic gratuit in viata. Legea Karmei este o lege fizica in acord deplin cu principiul actiunii si reactiunii a lui Newton, orice actiune naste o reactiune egala si de sens contrar. Aceasta lege se aplica peste tot, in toate domeniile din viata noastra, totul se intampla in conformitate cu aceasta lege, nimic nu scapa de aceasta lege.

“Cine duce pe altii in robie va merge si el in robie. Cine ucide cu sabia trebuie sa fie ucis cu sabie. Aici este rabdarea si credinta sfintilor.” Apocalipsa lui Ioan 13:10

Transcendem karma prin harul lui Dumnezeu. Trebuie sa intelegem ca  evenimentele care ne provoaca probleme emotionale, dureri, accidente dar si bucurii, reusite, sunt in mod deliberat orchestrate de Spiritul nostru. Acest lucru face parte din planul divin, din planul cresterii noastre.

Asa cum spune Rudolf Steiner:”In realitate, Karma este pe de o parte o mantuire a omului prin el insusi, prin propriul lui efort, prin ascensiunea lui treptata spre libertate, prin intermediul seriei de incarnari, dar in acelasi timp, si ceea ce-l apropie pe om de Christos. Caci forta cristica este impulsul interior care-l duce pe om spre transformarea Legii implacabile in libertate, iar izvorul acestui impuls este persoana si exemplul lui Iisus Christos.”

Acesta Luna Plina in Pesti in fuziune cu asteroidul Karma in Pesti poate fi un declansator KARMIC al reglarii unor conturi karmice legate de abuz de substante toxice, droguri, drame colective, produse petroliere, mari si oceane,  jocuri si planuri secrete, interese obscure, dusmanii ascunse, modele repetitive care dau gres, vindecari, spitale, agenti secreti, spiritualitate, compasiune.

Credinta face minuni, este un angajament al sufletului care prin credinta, poate depasi greutatile vietii. Ne putem elibera de trecut, de conditionarile trecutului prin iertare, iubire, credinta.
Ori de cate ori Luna se afla in Pesti, valul dintre lumea fizica si spirituala  este mai subtire – asa ca ar trebui sa acordam o atentie deosebita viselor, sincronicitatilor sau oricaror intuitii neasteptate, aparent iesite de nicaieri.
Iertarea este divina. Luna plina in Pesti este plina de compasiune si deschide calea pentru o vindecare profunda si sufleteasca. In mod neasteptat, s-ar putea sa vedem un „inamic” intr-o lumina foarte umana. Desi nu trebuie sa acceptam greselile altora, este posibil sa gasim un punct de iertare in inima noastra. Sa fim buni si cu noi insine, sa ne promitem sa ne oferim  zilnic o doza de bunatate.

Luna Plina in Pesti –asteroidul 3811 Karma in Pesti -asteroidul 318 Magdalena in Pesti -Saturn in Pesti trimit asupra noastra o veste buna daca ne putem detasa Eul de Karma care trebuie curatata, poate cerandu-i Mariei Magdalena sa intervina in favoarea noastra. Asa putem trai prin miracolele pe care le putem facilita sau co-crea prin sprijin divin. Cel mai important lucru este sa ne predam poverile unei puteri superioare asa cum ne invata si Isus:”Arunc poverile mele pe Isus care este in mine si avansez libera…”.

Cu Luna Plina pe gradul 7:25 Pesti, cei nascuti in jurul datelor de 31 septembrie, 31 martie, 30 iunie,  30 decembrie(semnele mutabile Pesti, Fecioara, Gemeni, Sagetatori), vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 8 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta este dezvaluita. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Platile karmice va bat la usa.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de prieteni, echipe, asociatii profesionale, proiecte de grup, banii castigati prin cariera voastra. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Aceasta luna plina este ca o recolta ce poate aduce castiguri si oportunitati in calea voastra. Este un moment bun pentru a va conecta cu prietenii sau cu copii vostri. Sperantele, visele si viziunile de viitor pot devini realitate chiar acum. Oportunitati importante ar putea veni prin intermediul retelelor sociale. Emotiile se intensifica in aceasta perioada si ar putea exista argumente si dezacorduri cu prietenii, cu colaboratorii vostri. Amintit-va ca o luna plina lumineaza tot ceea ce este ascuns, necunoscut pentru voi sau reflecta o situatie din trecut. Acest eveniment lunar are potentialul de a va ajuta sa eliminati orice suspiciune sau griji cu privire la locul in care va aflati cu oamenii cu care sunteti conectati.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Este o luna plina care  poate ilumina ceea ce ar trebui sa faceti cu viata voastra si pot aparea
noi oportunitati de lucru. Un eveniment legat de imaginea voastra profesionala ar putea sa fie dezamagitor si suprasolicitant. Chiar daca stirile de la locul de munca par initial dificile, vi se ofera o perspectiva asupra pasilor urmatori. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a muncii voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini,  turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Luna Plina lumineaza tot ce nu puteati vedea inainte. Acuma, acea cale catre ceea ce va doriti devine putin mai clara, apare o schimbare de perspectiva, visele voastre pot deveni mai concentrate.
Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Poate fi si un moment al unor cheltuieli neasteptate legate de altcineva intr-un fel. Sunteti sustinuti sa eliminati lucrurile de care nu mai aveti nevoie.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Pesti, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O Luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Amintiti-va ca o luna plina lumineaza tot ceea ce este ascuns, necunoscut pentru voi sau reflecta o situatie din trecut. Aduce lucrurile ascunse in lumina si veti vedea oamenii cu sentimentele si intentiile lor adevarate. Acesta este un moment in care puteti duce o relatie la nivelul urmator sau sa semnati un contract, sa va asumati o responsabilitate comuna. Este, in general, un moment intens din punct de vedere emotional, deoarece tot ceea ce simtiti despre relatii, angajamente si contracte tind sa fie luminate. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna plina face lumina in iluziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. S-ar putea sa fiti gata sa renuntati la o parte din rutina voastra zilnica care se simte impovaratoare. Poate exista rezistenta, cel putin initial. Dar un mod nou de a face lucrurile si activitatile zilnice poate aduce un sentiment de usurare.  Renuntand la un obicei sau o activitate neplacuta, veti face loc pentru ceva care s-ar putea sa va placa. Pentru unii, aceasta lunatie poate fi un indicator al schimbarilor in munca sau chiar a locului de munca. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca sau un ajutor neconditionat pentru trecerea peste anumite blocaje legate de munca voastra. Chiar daca stirile de la locul de munca par initial dificile, vi se ofera o perspectiva asupra pasilor urmatori. Ganditi pozitiv, aveti incredere ca totul se poate rezolva cu usurinta.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil, prieteni, proiecte de grup. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Aceasta Luna va cere sa eliberati asteptarile pe care le aveti de la ceilalti si sa va concentrati mai mult pe voi, pe ceea ce va place voua; chiar este atat de simplu.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Aceasta lumineaza lucrurile pe care nu le-ati vazut inainte; completeaza ceva ce are de-a face cu casa sau cu familia voastra.  Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri.  Este o oportunitate pentru voi de a va concentra asupra problemelor mai apropiate de casa. Ceva legat de familie, parinti, copilarie, casa voastra, viata voastra privata, poate fi simtit ca o greutate. Si poate a venit timpul vindecarii si iertarii, sa eliberati ceea ce este toxic in inima voastra, in mintea voastra si in casa voastra. Incercati sa fiti o binecuvantare pentru cei din familia voastra.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Cu aceasta lunatie atat de strans legata de asteroidul karma, puteti culege roadele faptelor voastre bune iar la polul opus, se poate sa treceti  prin crize financiare, pierderi materiale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. Puteti sa vedeti totul intr-o lumina complet noua, dar mai mult decat atat, va poate oferi o perspectiva asupra drumului sau directiei vietii. Este o perioada fructuoasa in care puteti obtine rezultate frumoase daca ati lucrat la ceva. Puteti vedea ceea ce functioneaza si ce nu, astfel incat sa puteti curata ceea ce nu este necesar. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri.

Adriana Tudosa

articol și foto preluate de pe adriana-astro.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii