Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM, patru eşecuri în meciuri, succese la bani Câţi bani a mai scăpat Nicuşor echipelor favorite

ro

21 Oct, 2011 01:00 1691 Marime text
banisport-HCMConstanta1.jpgConsiliul Judeţean a aderat ca membru asociat (fondator) la crearea Clubului Sportiv Baschet Club Farul

Preşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi al Handbal Club Municipal, Nicuşor Constantinescu nu scapă nicio ocazie să laude şi să dea bani.

banisport-hcmconstanta2.jpgEvident, nu din propriul buzunar, ci din cel al CJC-ului. Aşa se face că şi în şedinţa de ieri consilierii judeţeni au aprobat alocarea unor fonduri către două dintre echipele constănţene. Mai mult decât atât, Consiliul Judeţean a pus bazele unui nou club sportiv, căruia i-a dat şi o sumă de bani aşa, ca de început de drum. Prima echipă fericită a fost SC Volei 2004, club condus de Sorin-Gabriel Strutinsky. Clubul a primit de la CJC-ul lui Nicuşor 800.000 de lei pentru cazarea şi transportul necesare deplasărilor pentru meciurile din Liga Campionilor. Handbal Club Municipal, echipă condusă de însuşi Nicuşor, a primit 1.500.000 de lei, pentru participarea în grupele Ligii Campionilor. După patru înfrângeri consecutive, HCM-ul a fost totuşi „mângâiat" pe creştet şi binecuvântat cu nişte bănuţi. Foarte frumos este că în expunerile de motive ataşate celor două proiecte se menţionează că echipele au parte de grupe foarte dificile. Cum o fi dat ghinionul tocmai peste constănţenii noştri? Şi, ca să participe şi la dezvoltarea sportului, Consiliul Judeţean a aderat ca membru asociat (fondator) la crearea Clubului Sportiv Baschet Club Farul. Reprezentanţi ai CJC în Consiliul de Administraţie ai clubului vor fi vicele Cristian Darie, Petrică Munteanu şi Carmen Vasile, cea pe care o regăsim şi la CS Volei Tomis 2004. Ca un cadou de „bun venit", clubul a primit din partea CJC-ului 450.000 de lei, sumă pentru anul competiţional 2011-2012.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii