Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

GSP Offshore SRL are un nou administrator. Cine este acesta

ro

13 May, 2018 13:54 7318 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea adunării extraordinare a asociaților GSP Offshore SRL din data de 4.04.2018.

GSP Offshore BV, societate existentă și funcționând în Olanda, reprezentată legal prin Gabriel Valentin Comănescu, în calitate de administrator, și Velcea Iulica,  întruniți legal și statutar în adunarea generală a asociaților societății în data de 04.04.2018, au aporbat mai multe decizii importante.

Astfel a fost revocat din funcția de administrator unic Iulica Velcea. În locul lui a fost numită în functia de administrator unic cu puteri nelimitate pe o perioadă nelimitată Comănescu Gabriel Valentin.

Cine este Gabriel Valentin Comănescu
 
Născut în Dâmboviţa şi stabilit în Constanţa, Gabriel Valentin Comănescu, de 49 de ani, a absolvit Academia Militară „Mircea cel Bătrân”. Omul de afaceri a cumpărat în anul 1999 de la AVAS compania de foraj Foserco, din al cărei acţionariat făcea parte Federaţia Sindicatelor Industriei Petroliere. Doi ani mai târziu, Comănescu a cumpărat fabrica de echipamente petroliere „1 Mai” Ploieşti, iar uzina a fost redenumită „Upetrom”. În 2004, Comănescu a înfiinţat la Constanţa Grup Servicii Petroliere, companie care, în anul 2005, a cumpărat de la stat platformele petroliere româneşti. Tranzacţia a avut o valoare de 100 de milioane de dolari. În anul următor, apare Upetrom Group, care include societăţi cu activităţi în construcţii şi foraj marin, servicii de intervenţii la sondă, servicii submarine, construcţii hidrotehnice, servicii submarine, construcţii hidrotehnice, transport naval şi turism. Platformele de foraj marin au extins activitatea GSP, care a ajuns să caute petrol în Marea Nordului, Mexic şi Rusia. GSP deţine 10% din aria petrolieră concesionată până acum în Marea Neagră. A ajuns la această performanţă după ce a cumpărat concesiunile firmei irlandeze Petroceltic, care a decis să ajungă în România.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii