Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup de Dialog si Consultanta Socio - Economica la Mangalia

ro

01 Apr, 2010 03:37 1441 Marime text

În sala de şedinţe a Consiliului Local Mangalia a avut loc ieri, o conferinţă de presă în cadrul căreia au fost prezentaţi membrii „Grupului de Dialog şi Consultanţă Socio - Economică", un organism format, după spusele primarului urbei, Mihai Claudiu Tusac, pentru „a mă sprijini în cadrul proiectelor europene, guvernamentale şi locale, fiind răspunsul societăţii civile la iniţiativa mea. Sunt colaboratori locali ai unor firme de consultanţă care lucrează cu primăria. Pe plan local, aceştia au demonstrat că au capacitatea şi cunoştinţele necesare pentru a fi la un nivel înalt în ceea ce priveşte consultarea. Avem nevoie de aceste persoane şi le mulţumesc sincer pentru că au făcut acest pas, care nu a fost uşor".

Din Grup fac parte prof. Adriana Popescu, directorul Şcolii „Gala Galaction" din localitate - consultant în managementul proiectelor educaţionale europene, dr. Mircea Silion, medic primar - consultant în organizare şi managementul sanitar şi asistenţă socială, Eugen Pricopie, fost vicepreşedinte al Daewoo Mangalia - consultant în domeniul tehnico-economic, Nicolae Manea, avocat - consultant mediere şi asistenţă juridică de specialitate.

Fiecare dintre membri va fi plătit, din banii primăriei, cu 50 de lei lunar, în timp ce avocatul Nicolae Manea a încheiat un contract cu instituţia pentru un leu pe lună. În ceea ce priveşte colaborarea Grupului cu Consiliul Local Mangalia, Tusac spune că „o parte a consilierilor ştiu de înfiinţarea acestui grup, dar nu e obligatoriu să îi fi informat şi pe ceilalţi. Este însă în favoarea lor să dialogheze cu membrii grupului, pentru că nici eu nu am timp să le explic anumite lucruri", a concluzionat primarul Mangaliei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii