Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grind Party si Blockbuster Invasion - ofertele primariei Mangalia pentru 1 Mai

ro

28 Apr, 2010 03:20 1611 Marime text

cap_1.jpgPrimăria Municipiului Mangalia va organiza şi anul acesta o serie de acţiuni dedicate sărbătorii de 1 Mai. Potrivit declaraţiilor primarului urbei, Mihai Claudiu Tusac, manifestările vor fi asemănătoare celor din 2009, derulate sub sloganul „Freedom Days". „Conceptul este acelaşi. Ne axăm pe segmentul turiştilor cu vârste cuprinse între 18-35 de ani, care aleg staţiunile din sudul litoralului pentru muzică bună, plaje curate, divertisment special creat pentru ei", declară edilul într-un comunicat de presă.

Evenimentele multiple organizate anul acesta, împreună cu Asociaţia Litoral şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, au loc în cele două zile de week-end în toate staţiunile din sudul litoralului, având baza la Neptun. Pe 30 aprilie, la Steaguri, vor concerta trupele Zero si Akcent, urmate de un show live susţinut de Laurenţiu Duţă şi Andreea Bănică.

foto1.jpgPe 1 Mai, distracţia începe la ora 14.00, în aceeaşi locaţie, unde va fi instalată scena principală, lângă care vor fi amplasate două platforme pentru dans. Aici va demara Grind Party, care se vrea o întoarcere la şlagărele anilor trecuţi, dar care vor fi remixate de DJ renumiţi. Spectacolul serii va fi deschis după ora 19.00, de către Smiley & Band, Fly Project, Puya şi Alex, Cristi Stanciu, DJ Andi, Vika Jigulina, Liviu Hodor şi Tara, DJ Optick, Alexunder Base, Sasha Lopez, Sunrise Ink. Spectacolul de muzică va fi completat de jocuri de lasere şi focuri de artificii.

În paralel cu aceste concerte se vor derula şi alte evenimente. Cel mai interesant dintre acestea pare a fi BLOCK buster INVASION, cinema în aer liber. În două puncte din Neptun se vor amplasa patru ecrane de mari dimensiuni, unde vor rula filme, ultime apariţii sau chiar premiere. Ecranele vor fi amplasate astfel încât să permită unui număr de aproximativ 2.000 de persoane să vizioneze în condiţii foarte bune filmele.

Un alt eveniment conex este concursul de Fashion Design, care va da culoare acestei zile pline de muzică şi dans. La competiţia care se va desfăşura în Teatrul de Vară din Neptun vor participa studenţi de la facultăţile de design şi tineri angajaţi la companii de profil.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii