Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Goana după produse alimentare, ironizată de Muzeul Brukenthal. "Vă aşteptăm să vă bucuraţi de lucrările realizate în ulei"

ro

13 Mar, 2022 18:35 1195 Marime text
Muzeul Brukenthal Foto Facebook Muzeul Brukenthal
Muzeul Naţional Brukenthal îi îndeamnă pe vizitatori să admire tablourile în ulei, ilustrând mesajul de pe pagina de socializare cu o caricatură a lui Costel Pătrăşcan, cu un bărbat care merge cu căruciorul de la mall, într-o galerie de artă.



"De sezon! Duminică frumoasă! Vă aşteptăm să vă bucuraţi de o mulţime de lucrări realizate in ulei în Muzeul Naţional Brukenthal! Bucurie, raţiune şi pace!", este mesajul publicat pe pagina de Facebook al Muzeului Naţional Brukenthal.



Muzeul sibian a ilustrat mesajul cu o caricatură a lui Costel Pătrăşcan, care înfăţişează un bărbat care merge cu căruciorul de la mall, într-o galerie de artă şi spune că îl interesează tablourile în ulei.




Postarea este o ironie la adresa celor de câteva zile golesc rafturile magazinelor de teama unei crize alimentare sau a creșterii prețurilor sin cauza războiului din Ucraina.

Horia Constantinescu,  președintele  Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), a transmis un mesaj în care explică situația din supermarketuri.


El spune că există stocuri în magazine și  nu sunt justificate cresteri alarmante de preturi, comparând situația cu cea trăită de cei care lăsau rafturile magazinelor fără hartie igienică, în urmă cu doi ani.

O situație similară a fost înregistrată în această săptămână în cazul combustibilului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii