Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Isteria carburanților Amenzi de peste 600.000 de lei, după 874 de controale la benzinării

ro

13 Mar, 2022 12:19 1884 Marime text
Controale la benzinării, Sursa foto: facebook/ Cristian Vasilcoiu 874 de controale au fost efectuate de inspectorii de muncă în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naționale de control la stațiile de carburanți, anunță secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu.


Au fost acordate peste 600 de amenzi. 

 

874 de controale au fost efectuate de inspectorii de muncă în cele trei zile scurse de la debutul campaniei naționale de control la stațiile de carburanți.


Au fost acordate 634 de sancțiuni, dintre care 489 de avertismente și 145 de amenzi, în valoare de 612.800 lei.

Verificările continuă și astăzi!,  a scris Cristian Vasilcoiu, secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, pe Facebook. 


Au început controalele după creșterea bruscă a prețurilor la carburanți!

 


ANAF, ANPC şi Consiliul Concurenţei au demarat joi, 10 ianaurie, o serie de controale la companiile petroliere care funcţionează în România. 


Echipele de control din cadrul Inspecției de Prevenire a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat, începând din 10.03.2022, acțiuni de verificare și control la 21 stații de alimentare cu carburanți din județ.
      
     
Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, s-au constatat mai multe deficiențe și au fost aplicate 62 sancțiuni contravenționale, din care 51 avertismente și 11 amenzi, în valoare de 22.500 lei. 


„Printre deficiențele constatate enumerăm: nerespectarea locurilor privind fumatul, neverificarea instalației de detecție și semnalizare incendiu, nefuncționarea iluminatului de securitate și neactualizarea documentelor de organizare privind apărarea împotriva incendiilor“ - au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii