Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:11 01 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi - Christian Chiru și-a cesionat părtile sociale și a închis punctul de lucru de la Eforie al societății Radiana Concept SRL

ro

25 May, 2022 00:00 790 Marime text

 
  • Asociații societății Radiana Concept SRL, cu sediul social în satul Secaria, județul Prahova, Sonia Bălan și Gigi – Christian Chiru au adoptat o hotărâre publicată în Monitorul Oficial din data de 20.05.2022
  • Gigi – Christian Chiru și-a cesionat întreg aportul la capitalul societăţii de 100 lei reprezentând 10 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, respectiv 50% din capitalul societăţii, la preţul de 100 lei, Soniei Bălan şi a primit contravaloarea părţilor sociale cesionate
  • Asociații au mai decis radierea punctului de lucru din Eforie Sud, Str. Serei nr. 4, demisol, Depozit Alimente, jud. Constanţa
 


Asociații societății Radiana Concept SRL, cu sediul social în satul Secaria, județul Prahova, Sonia Bălan și Gigi – Christian Chiru au adoptat o hotărâre publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2.138 din data de 20.05.2022.

Astfel, asociatul Gigi – Christian Chiru și-a cesionat întreg aportul la capitalul societăţii de 100 lei reprezentând 10 părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare, respectiv 50% din capitalul societăţii, la preţul de 100 lei, Soniei Bălan şi a primit contravaloarea părţilor sociale cesionate, data semnării prezentei hotărâri.

Astfel, capitalul social în valoare de 200 lei divizat în 20 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, aparţine în totalitate asociatului unic Sonia Bălan.

Participarea la beneficii şi pierderi, aparţine asociatului unic, proporţional cu aportul la capitalul social.

Totodată, Gigi – Christian Chiru s-a retras de la administrarea societăţii, firma urmând să fie administrată de către Sonia Bălan cu puteri depline de administrare şi reprezentare.

Asociații au mai decis radierea punctului de lucru din Eforie Sud, Str. Serei nr. 4, demisol, Depozit Alimente, jud. Constanţa.
 

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește:

Gigi-Christian Chiru a devenit asociat și administrator al societății societății Radiana Concept SRL


 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii