Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Germanos - de la un magazin de baterii la cea mai mare reţea de retail telecom

ro

25 Nov, 2011 01:00 1652 Marime text
icon_15_ani_resize.jpg

Germanos, reţeaua telecom cu cele mai multe magazine din România, a împlinit recent 15 ani de activitate în ţara noastră.

Lansat în 1996, magazinul de baterii situat în centrul Bucureştiului a fost la momentul respectiv un reper în materie de vânzare de baterii pentru industria de retail. Încă de atunci, magazinele Germanos au devenit un element de referinţă pentru retailul modern şi, ulterior, au contribuit decisiv la succesul COSMOTE România, prin generarea de vânzări în creştere şi susţinerea dezvoltării celui mai dinamic operator de pe piaţă. În prezent, Germanos are peste 220 de magazine la nivel naţional, fiind parte din canalul de distribuţie al COSMOTE România, care include aproximativ 600 de puncte de vânzare în întreaga ţară.

Germanos este locul unde găseşti telefoane mobile, camere foto, GPS-uri, memorii, accesorii, baterii, internet şi telefonie mobilă şi fixă, servicii şi sisteme de recepţie de programe TV prin satelit şi terestru, laptopuri, plus servicii moderne precum G-Ticket, G-Agenda, G-Garanţie, G-Precomandă, G-Buyback, G-Service Tehnic şi multe altele.

Compania îşi arată aprecierea pentru cei 15 ani de relaţie excelentă cu consumatorii români, punându-le la dispoziţie noi oferte promoţionale în toate magazinele din ţară, unde cei interesaţi sunt aşteptaţi de către consultanţii de vânzări cu informaţii despre cele mai recente inovaţii in materie de tehnologie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii