Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Becali şi nepotul său Mihai-Lucian Becali, cooptaţi în societatea Cellcon Invest

ro

15 Jun, 2019 00:00 5839 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia asociatului unic al societăţii Cellcon Invest SRL din data de 9.05.2019. Robert-Florin Bădescu, în calitate de asociat unic, deţinând 100% din capitalul social al societăţii Cellcon Invest SRL, cu participarea viitorilor asociaţi, Becali George şi Becali Mihai-Lucian, născut în Constanţa, a decis efectuarea unor modificări.
 
Astfel, a fost majorat capitalul social al societăţii Cellcon Invest SRL prin emiterea a două noi părţi sociale, în valoare totală de 200 de lei (fiecare având valoarea nominală de 100 Iei). Ca urmare a majorării prin emiterea celor doua noi părţi sociale, capitalul social va fi de 1.200 de lei şi va fi compus din 12 de părţi sociale (fiecare în valoare nominală de 100 de lei). Părţile sociale noi vor fi subscrise astfel: Becali George va deţine o parte socială, în valoare de 100 de lei; Becali Mihai Lucian va deţine o parte socială, în valoare de 100 de lei.
 
Urmare a majorării capitalului social, structura capitalului social al Cellcon Invest SRL va fi următoarea: Bădescu Robert-Florin deţine 10 părţi sociale, în valoare totală de 1.000 lei, reprezentând 83,3333% din capitalul social; Becali George deţine o parte socială, reprezentând 8,3333% din capitalul social; Becali Mihai-Lucian deţine o parte socială, reprezentând 8,3333% din capitalul social.
 
O altă decizie constă în revocarea asociatului Bădescu Robert Florin din funcţia de administrator. În locul lui a fost numit Becali Mihai-Lucian în funcţia de administrator, pe o perioadă nelimitată, acesta urmând a avea puteri depline. Părţile au convenit că orice act de dispoziţie va fi efectuat cu acordul tuturor asociaţilor. Noul asociat şi administrator, Becali Mihai-Lucian, a fost împuternicit să semneze actul constitutiv actualizat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii