Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

General-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca este noul director al Serviciului de Telecomunicații Speciale

ro

01 Aug, 2017 16:11 3175 Marime text
Marți, 1 august a.c., a avut loc, la Palatul Cotroceni, ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT), condusă de către Președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul căreia au fost aprobate Planul de înzestrare a Armatei României 2017-2026 şi numirea directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

În ceea ce privește Serviciul de Telecomunicații Speciale, Președintele României a propus Consiliului și acesta a aprobat eliberarea din funcție a generalului Marcel Opriș, directorul Serviciului, și a general-maiorului Ioan Balaure, adjunctul directorului.

De asemenea, la propunerea Președintelui Klaus Iohannis, CSAT a aprobat numirea general-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca în funcția de director.
General-maior ing. Vasilca a absolvit cursurile liceului militar, apoi ale Academiei Tehnice Militare şi şi-a desfășurat întreaga activitate de ofiţer inginer în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluției profesionale şi militare. Până în prezent, a ocupat funcția de Adjunct tehnic al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Sursa foto: stsnet.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii