Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Geamia din localitatea Ciocârlia de Jos, inaugurată. Consilierul președintelui Autorității Palestiniene, prezent la eveniment (GALERIE FOTO)

ro

13 Sep, 2022 09:58 1114 Marime text
Foto: facebook/Muftiatului Cultului Musulman din RomâniaLa data de 12 septembrie 2022, conducerea Muftiatului Cultului Musulman din România împreuna cu enoriașii din Ciocârlia de Jos, au inaugurat geamia din localitate, construită cu sprijinul omului de afaceri Mohammed Ayash.

Potrivit reprezentanților Muftiatului Cultului Musulman din România, la eveniment au fost prezenti reprezentanții autorităților centrale, locale și ambasadorii statelor islamice acreditate la Bucuresti.

„Invitatul special al credincioșilor musulmani a fost consilierul președintelui Autorității Palestiniene E.S. Dr. Mahmoud Sidqi Al-Habbash, care a transmis salutul său membrilor comunității musulmane din România, evidențiind relațiile de prietenie dintre state. Alături de aceștia a participat si Presedintele Consilului Judetean Constanta Mihai Lupu care a punctat relatia foarte bună dintre domnia sa si comunitatea musulmană. Activitatea a pus in evidentă unitatea enoriașilor musulmani pentru promovarea valorilor noastre cultural-religioase și buna cooperare a Cultului Musulman cu administrațiile publice locale, Consiliul Județean și Prefectura Constanta“ - au mai precizat reprezentanții Muftiatului Cultului Musulman din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii