Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda Națională de Mediu, prezentă pe litoral cu efective mărite

ro

16 Jul, 2022 15:50 1254 Marime text
Efective Garda de Mediu, foto: Facebook/ Garda de Mediu
Începând din această săptămână, Garda Naţională de Mediu a lansat o amplă acţiune de control pe litoral, care se va desfășura pe toată perioada de vârf a sezonului estival. Demersul vizează extinderea numărului de controale în staţiunile de la malul Mării Negre, astfel încât acestea să fie curate şi primitoare pentru toți turiștii care își petrec vacanța pe litoral.


Aceste controale vizează verificarea unităților de cazare și a restaurantelor, dar şi a operatorilor de salubritate, astfel încât să fie respectate prevederile legislaţiei de mediu.


În vederea susținerii acestei acțiuni, Comisariatul General al GNM a dispus detaşarea mai multor echipe de comisari din ţară, în scopul suplimentării efectivelor Comisariatului Judeţean Constanța. Astfel, pe parcursul sezonului estival, Garda de Mediu Constanța, va beneficia de un sprijin important în măsură să determine o reacţie rapidă şi eficientă în cazul unor sesizări ale cetăţenilor și a unor încălcări ale legislaţiei de mediu.
 

În acest sens, îi îndemnăm pe cetățenii care observă nereguli ce ţin de domeniul de activitate al Gărzii Naţionale de Mediu, să nu ezite să le semnaleze la  la gnm.ro/contact.php. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii