Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:28 24 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Mediu, despre incendiul violent la depozitul de pe strada Industrială din Constanța

ro

14 Jul, 2021 15:04 895 Marime text
  • Pentru fapta săvârșită, GNM CJ Constanța a aplicat sanctiune contraventionala in valoare 50 000 lei, conform prevederilor OUG 195/2005 art.96 alin1, pct 3.
Garda de Mediu face precizări importante referitoare la incediul/exploziile produse la depozitele din cadrul fabricii de BCA din municipiul Constanța de pe strada Industrială.

Operatorul economic nu a identificat și prevenit riscurile asupra mediului pentru depozitarea preparatului periculos - pasta de aluminiu.

Urmare a incediului/exploziilor produse în data de 03.07.2021, începand cu orele 16.00 la depozitele din cadrul fabricii de BCA din municipiul Constanța de pe strada Industriala, s-a constatat ca operatorul economic nu a identificat și prevenit riscurile asupra mediului pentru depozitarea preparatului periculos - pasta de aluminiu.

Pentru fapta savarsita, GNM CJ Constanța a aplicat sanctiune contraventionala in valoare 50 000 lei, conform prevederilor OUG 195/2005 art.96 alin1, pct 3, fiind impuse si masuri referitoare la identificarea si prevenirea riscurilor generate de depozitarea si utilizarea substantelor chimice si a preparatelor periculoase depozitate, gestionate, precum si pentru gestionarea corespunzatoare a tuturor deseurilor rezultate din incendiu., a precizat Garda de Mediu.

Amintim că, în data de 03 iulie 2021, un incendiu a izbucnit la un depozit situat pe strada Industrială. Potrivit martorilor, trei explozii s-ar fi auzit înainte de izbucnirea flăcărilor.

Polițiștii și jandarmii au înconjurat perimetrul deoarece este pericol de explozie!

Potrivit ISU Constanța, incendiul a izbucnit la o magazie de depozitare aluminiu.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și: UPDATE 8. VIDEO Incendiu violent la un depozit de pe strada Industrială din Constanța!

Ti-a placut articolul?

Comentarii