Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Sunt așteptate valori crescute de trafic în P.T.F Vama Veche și P.T.F. Negru Vodă. Recomandările polițiștilor de frontieră

ro

05 Jun, 2023 09:54 924 Marime text
Garda de Coastă anunță că astăzi, 05.06.2023, sunt așteptate valori de trafic crescute pe sensul de intrare în țară deoarece este sfârșitul minivacanței și românii se întorc în țară.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, P.T.F Vama Veche și P.T.F. Negru Vodă vor înregistra trafic intens și timp mai mare de așteptare, iar P.T.F. Lipnița, Dobromir și Ostrov vor avea valori mai mici.

„Astfel, Garda de Coastă a luat măsuri pentru ca timpul de așteptare să fie redus, prin suplimentarea numărului de polițiști de frontieră care efectuează controlul pe sensul de intrare și prin folosirea unei benzi suplimentare pe contrasens dacă situația impune. Vor fi utilizate și stații mobile de control și se va coopera operativ cu autoritățile de frontieră bulgare pentru fluidizarea traficului in punctele de trecere.

Le recomandăm șoferilor să se informeze despre timpul de așteptare pe site-ul Poliției de Frontieră Române, secțiunea trafic online, și să utilizeze toate punctele de trecere deschise circulației internaționale cu Republica Bulgaria.

Drum bun, și fără evenimente neplăcute“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

Trafic intens! Cozi de mașini la intrare în Vama Veche (FOTO+VIDEO) 

Poliția de FrontierăCreştere a valorilor de trafic pe sensul de intrare, în mod special la graniţa cu Bulgaria şi Ungaria
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii