Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi! Trafic aglomerat pe DN 39 Constanța – Vama Veche, între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud

ro

20 Aug, 2023 13:04 899 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic s-au intensificat în ultimele ore pe DN 1 Ploiești – Brașov (Valea Prahovei), astfel că se circulă în coloană pe sensul de urcare, în zona localității Comarnic, dar și între stațiunile Predeal și Bușteni pe sensul de coborâre.

Potrivit Infotrafic, în condiții de aglomerație se circulă și pe DN 39 Constanța – Vama Veche, între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, în ambele sensuri.

Valori crescute sunt înregistrate și pe Valea Oltului (DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu), în zona stațiunii Călimănești – Căciulata.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești se circulă în condiții de fluență.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să ia în considerare următoarele sfaturi:

- evitarea depășirilor riscante, a coloanelor de autovehicule;

- planificarea cu atenție a traseului de parcurs și folosirea unor rute alternative;

- acordarea timpului de odihnă, pentru refacerea capacității de a conduce autovehicule, dacă au de parcurs distanțe lungi;

- acordarea priorității la ieşirea din spaţiile de servicii, punerea în funcțiune a luminilor de avarie la încheierea unei coloane care oprește sau încetinește brusc.

Pe autostrăzi, nu circulați și nu opriți pe banda de urgență în mod nejustificat!

Citește și: 

Ce rute ocolitoare pot folosi șoferii pentru a evita aglomerația de pe Autostrada A2 București-Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii