Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Șapte exemplare vii de sturion, redate mediului natural

ro

25 May, 2023 12:37 931 Marime text
foto cu rol ilustrativ
Poliţiştii de frontieră  au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Marea Neagră, ocazie cu care au descoperit 680 de plase de pescuit și șapte exemplare de sturion capturate în ele.

În data de 24.05.2023, poliţiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, desfășurând o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol în Marea Neagră, au descoperit la aproximativ 2 kilometri în larg, folosind două ambarcațiuni din dotare, două înșiruiri de plase în lungime totală de 680 metri cu o captură de 7 exemplare de sturion, specia păstrugă, în stare vie.,informează reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Potrivit sursei citate, peștele a fost redat mediului natural, iar plasele tip ohane și multifilament, în valoare de 4.600 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii