Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Parfumuri confiscate în Vama Veche

ro

06 Mar, 2020 07:58 1875 Marime text
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România în data de 5 martie 2020, în jurul orei 05.00.

Astfel, „lucrătorii noștri au descoperit ascunse în spațiul pentru depozitat bagaje, 99 flacoane parfum, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute ce aparțineau cetăţeanului român S.O., în vârstă de 46 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța”, se transmite în comunicatul de presă al Gărzii de Coastă.

Persoana în cauză a declarat că a achiziţionat parfumurile din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate, potrivit surse citate.

Produsele, în valoare de aproximativ 13.850 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Sursă foto: Garda de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii